Ifi győzelem, serdülő vereség

Serdülő csapatunk ebbena  fordulóban pénteken játszott a Mezőkövesd ellen, míg az ifjúsági csapat szombaton a Cegléddel mérkőzött meg.

Serdülőink nagyon kiélezett mérkőzést játszottak, rendre az ellenfélnél volt az 1-1 gólos vezetés. Majd sikerült a félidő végére 15-15-re kiegyenlíteni. A második játékrészbe jól száltt be csapatunk, kihasználva a vendégek pár perces gólcsendjét, amivel 18-16-ra átvették a srácok a vezetést. Azonban a kövesdi csapat perceken belül megérkezett a játékba és 18-21-es eredményt állított be. A folytatásban rendre a vendégek vezettek, ami ki is tartott a mérkőzés végéig.

Optimum Solar-BFKC - Mezőkövesd 25-28

- Kemény, férfias mérkőzés volt. Rengetegziccert hibáztunk, ami egy ilyen szoros, kiélezett mérkőzésen megbosszulja magát. -  nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor a serdülő mérkőzés után.

Ifjúsági csapatunk szombaton lépett pályára a felnőtt meccs előtt, még hozzá a Cegléd csaptát fogadták. Már a mérkőzés elején látszott a két csapat közötti különbség, a 13. percben 7-2-re vezettünk. A folytatásban hasonlóan alakult a meccsképe, így 20-7-es eredménnyel zárult az első játékrész. A második félidő hasonlóan alakult. Végül sikerült 35-17-re nyernie a srácoknak.

Optimum Solar-BFKC - Cegléd 35-17

- Kiváló kapusteljesítményünk megadta a magabiztosságot, így a mérkőzésen számos felállást tudtunk gyakorolni. - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor az ifjúsági mérkőzés után.