Serdülő döntetlen, ifi győzelem Orosházán

Ifjúsági és serdülő csapatunk csütörtökön Orosházán lépett pályára az I. osztályú utánpótlás bajnokságban.

Serdülőink kezdték a napot, akik kicsit beragadtak a meccs elején, ugyanis azn első gólt, csak a 6. percben sikerült megszerezni. A folytatásban sikerült felvenni a mérkőzés ritmusát, azonban rendre 1-2 gólos előny a hazaiaknál volt. Végül a félidő végére 13-10-es orosházi előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A folytatásban ismét beragadtak kicsit a srácok, amit jól kihasznált a hazai csapat és növelni tudta előnyét, így a 37. percben 17-13 volt a meccs állása. Rendeződtek a békési sorok, és sikerült a mérkőzés hajrájára beérni a hazaiakat. Végül igazságos küzdelmes döntetlennel zárult a mérkőzés.

Orosházi FKSE - Optimum Solar-BFKC 21 - 21(13-10)
Békés: Fejes J., Nyakó, Birkás, Hamvai, Kovács D. 1, Balogh B. 4, Kót K. 5, Szántó, Kóta K., Szabó Á. 9, Novák 1, Hegedűs, Rusznák, Nagy L., Tóth T. 1, Somoskövi.
Orosháza legjobb dobói: Gönczi 7.
Kiállítások: 10 perc, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/1.

Ifi csapatunk remekül kezdte a mérkőzést, az 5. percben már 1-4-et mutatott az eredményjelző. A folytatásban rendre a Békésnél votl az előny, amit növelni is tudtak. így a félidőre 10-15-ös békési vezetéssel mentek pihenni a csapatok. A második játékrészben sem változott a mérkőzés képe, folyamatosan tudta növelni előnyét csapatunk, így végül 21-30-as eredmény mellett szerezték meg a srácok a két pontot.

Orosházi FKSE - Optimum Solar-BFKC 21 - 30 (10-15)
Békés: Borbély I. 3, Pankotai, Gyepes, Csige N. 3, Kecskés 6, Kiss R. 4, Kovács L., Kohlrusz L 3, Ádám G. 2, Dénes Á. 5, Kádas B., György O., Berta 1, Dobrai 2, Kiss A.,  Bátky B. 1, 
Orosháza legjobb dobói: Kiss A. 8.
Kiállítások: 2 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 1/1.

Gratulálunk a csapatoknak!