U15-ös csapatunk a felsőházba menetel

U15-ös csapatunk szombaton Békésen lépett pályára az U15-ös Gyermekbajnokság I. osztályában az alapszakaszban. Remekül sikerült vennie az akadályokat a csapatnak, ugyis a szombati két győzelemmel az országos felsőházba játszották be magukat a srácok.

A szombati napot az Orosháza csapata ellen kezdték a srácok. Lendülettel vetteték bele magukat a mérkőzésbe, perceken belül 5-1-et mutatott az eredményjelző. Ez a lendület kitartott a félidő végéig, ugyanis sikerült piehnőre menni 17-11-es eredmény mellett. A második játékrészbe is jól szálltak vissza a fiúk, sikerült még tovább növelni a békési előnyt, így végül 27-20-as békési győzelemmel várták a délutáni találkozót a Balmazújváros ellen. 

A várakozásoknak ellentmondva, az utolsó helyen állü Balmazújváros ellen kicsit akadozva indult a mérkőzés. Rendre 1-2 gólos előnye volt csak a hazaiknak, amiből a félidő végére 11-10-es eredmény lett. A második játékrész meghozta a csapat igazi arcát percről, percre tudták növelni előnyüket a srácok, így végül egy magabiztos 26-17-es győzelemmel bejutottak a felsőházba a srácok.

Hazai pályán nagyon szép két győzelmet arattunk. Az Orosháza ellen jó játékkal, a Balamazújváros ellen sok hibával, de meggyőző fölénnyel nyertünk. Elsők lettünk a csoportunkba , így magabiztosan jutottunk a felsőházba. Most örülünk egy kicsit, de hétfőtől nagyon sok munka vár ránk. Hajrá Békés. - nyilatkozta Kádas László.