U15: Remekül kezdtük a felsőházi rájátszásba

U15-ös csapatunk az alapszakasz megnyerése után, a felsőházban folytatta az országos gyerekbajnokság I. osztályában a versenyt. 

Két mérkőzés várt a srácokra Szegeden, ahol a PLER és a Gyöngyös ellen léptek pályára a fiúk. A pestiek ellen mondhatni tét nélkül játszottak, egy kemény mérkőzést a srácok, de hiába jött ki egy góllal jobban az ellenfél. Az PLER csapatánál nem volt meg a versenykiírásban leirt 14 fő, így a mérkőzés 10-0-ra csapatunk nyerte.

A második meccsen a Gyöngyös ellen magabiztosan, szépen küzdöttek a srácok, egy szoros első félidő után 7-6-ra vezettünk. Majd a második játékrészben sikerült előnyre szert tenni, végül 21-16-os győzelemmel gyűjtötték be a két pontot a srácok.

- Az első mérkőzésünk a PLER ellen "tét nélkül" zajlott, mivel nem voltak 14-en így a sorcserét nem tudták végrehajtani, ezért 10-0 gólkülönbséggel mi kaptuk a két pontot. A második mérkőzést a Gyöngyös ellen játszottuk, ahol extra kapusteljesítmény mellett gyors indításokból magabiztos előnyt szereztünk, és egy jól záró nyitott védekezéssel 5 gólos győzelmet szereztünk. - nyilatkozta Kádas László.

Gratulálunk a csapatnak!