Ovis bemutató edzés

November 26.-án délután megtelt a városi sporttelep tornaterme. Az oviskézi csoport idén is szép létszámmal indult, minden év vége közeledtével bemutató foglalkozást tartunk a gyerekek szüleinekk és nagyszüleinek.

Nagy Richárd köszöntötte az érdeklődőket, majd a gyerekek játékával elkezdődött a bemutató. Két csoportban, helyszínváltással dolgoztak a gyerekek. Hrabovszki Márta, Vida János és Csige Zoltán edzők ízelítőt adtak az edzéseken elvégzett feladatokból. A gyerekek igyekeztek figyelni és ügyesen dolgozni. A szülők láthatták a kisfiúk fejlődését és örömmel tapasztalták, hogy nem hiába kezdett gyermekük a kézilabdaelőkészítő foglalkozásokra járni. 

- Ismételten remek hangulatban telt el az utolsó záró foglalkozás az ovis csoporttal. Mindig meglepetten figyelik a szülők, hogy ezalatt a pár hónap alatt mennyit ügyesednek a gyerekek, illetve mennyit fejlődik a türelmük társaikkal szemben. Ezeknek a játékos foglalkozásoknak, még mindig az a célja, hogy minél többen mozogjanak a gyerekek, és eleve ismerkedjen meg a sporttal. – mondta Hrabovszki Márti, edző és pedagógus, aki évek óta szervezi a Békési FKC-val ezeket a foglalkozásokat.

A bemutató edzésen készült képek hamarosan megtekinthetőek Facebook-os oldalunkon.