Ifi és serdülő győzelem a Gyöngyös ellen

Szombaton megtelt kézilabdával a sportcsarnok délután. 14 órától az ifjúsági csapat majd 16 órától a serdülő csapatunk foglalta el a pályát. Két remek mérkőzést láthattak a felnőtt meccs előtt kilátogató nézők. Mindkét csapatunk értékes győzelemmel zárta a napot, csak úgy, mint a felnőttek.

Ifjúsági csapatunk remekül kezdte a mérkőzést, sikerült szinte az első perctől kezdve a játékr irányítását a kezükben tartani. A 23. percre már egy 5 gólos előnnyel vágtázhattak a félidő hajrájába, ahol tovább növelték a két csapat közötti különséget, így 20-13-as eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A folytatásban felvátltva estek a gólok, a 45. percben 29-19-es békési vezetés uátn fordult a kocka a játék képében. Elkezdte ledolgozni hátrányát a vendég csapat egy jó hajrával, de nem volt elég a fordításra az idő, így 33-31-es békési győzelemmel zárult a meccs.

Optimum Solar-Bfkc - Gyöngyös 33 - 31 (21-13)
Békés: Takács, Pankotai, Baji G., Dénes Á. 3, Kecskés  6, Ádám G., Csige N. 1, Kohlrusz 9, Dobrai 2, Bátky B. 4, Kiss A. 1, György O., Kiss R. 4, Kovács L., Gyepes N. 3, Kádas B.
Gyöngyös legjobb dobói: Gráf M. 14., Csibrány 6.

- Jó első félidőnknek köszönhetően fontos győzelmet arattunk. Csige Norbinak jobbulást kíván az egész csapat! - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.

Serdülő csapatunk  kicsit bent maradt az öltözőben a mérkőzés elején. A félidő közepéig kellett várni, hogy kiegyenlítsen csapatunk 6-6-ra. A folytatásban sikerült lépés előnyt szerezni így 12-10-es eredménnyel zárták az első játékrészt. A folytatásban berobbantak a második félidőbe a srácok, perceken belül 16-10-es előnyre tettek szert, amit végül a mérkőzés végére még növelni tudtak. Így 29-21-es békési győzelemmel zárult a mérkőzés.

Optimum Solar-Bfkc - Gyöngyös 29 - 21 (12-10)
Békés:  Fejes, Nyakó, Novák 3, Kóta K. 1, Hamvai, Szántó 4, Tóth T. 1, Nagy L. 1, Szabó Á. 1, Kovács D. 3, Rusznák P. 1, Kóti K 6, Birgés D. 2, Balogh B. 6, Markóczi, Ruzsányi.
Gyöngyös legjobb dobói: Borosi 8, Gulyás 6.

- Taktikus, céltudatos játékkal rukkoltunk elő. Gratulálok a csapatnak! Hajrá Békés, Hajrá BFKC! - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor, edző.