U11: NewBo' kupa I. helyezés

U11-es csapatunk második tornáján vett részt vasárnap, még hozzá most Törökszentmiklóson. Remek hangulatban teltek a mérkőzések és a gyerekek nagy örömére sikerült arany éremmel haza térni.

A január közepi Kesi kupa után, U11-es csapatunk január 26.-án vasárnap, Törökszentmiklóson lépett pályára a NewBo' kupa keretein belül. Motiváltan indult neki a csapat a napnak, ahol nagyon eredmények születtek. Erről számolt be Vida János, edző is:

- Kecskemét után a következő megmérettetés a Törökszentmiklósi NewBo’ kupa volt. Nagyon motiváltak voltunk a kecskeméti harmadik hely után, mindenképp nyerni szerettünk volna. A mezőny egytől-egyig nagyon erős csapatokból állt, ami nagyon izgalmassá tette a tornát. Nagyon szoros meccset játszottunk az Eger csapatával. Nagyon jó volt mindkét csapat védekezése, amit az is bizonyít, hogy 9-8-ra sikerült legyőzni őket a 30 perces játékidő alatt. A Csongrád elleni 21-15 győzelem remekül jött a srácok önbizalmának Törökszentmiklós ellen, akiket végül 13-10-re nagyon kiélezett meccsen legyőztünk. Összességében ügyesek voltunk a hétvégén, viszonylag kevés technikai hibával és nagyon jó védekezéssel tudnám jellemezni a csapat játékát. Dolgozunk tovább! - nyilatkozta Vida János, edző.

Gratulálunk a csapatnak!