U14: felemás forduló

U14-es csapatunk szombaton Simontornyán lépett pályára a Gyerekbajnokság felsőházi rájátszásában. Ahol végül felemás játékot mutatva csapatunk egy verséggel és egy gyözelemmel zárta a napot.

A Pler csapat ellen kezdtéka  napot a sárcok, sajnos kicsit beragadtan kezdett csapatunk Simontornyán, a jó erőkből álló pesti csapat ellen, akik rendre kihasználták a békési hibákat és a félidő végére ezáltal14-6-os eredmény állítottak be. Sajnos a játékképe utána se javult túlságosan, így a Pler nagyarányú győzelemmel vitte el a két pontot. A másik mérkőzést a Tatabánya együttese ellen játszottáka  srácok, mintha másik képét mutatta volna a csapat, összeszedetten feljavult az előző mérkőzéshez képest mind védekezésben, mind támadásban az egész csapat, amivel a félidő végére 14-10-es eredmény mellett tudtak fordulni a csapatok. A második játékrészben tartva a 4 gólos előnyt sikerült egy 28-24-as győzelemmel zárniuk a napot.

Csapat: Balogh M., Csollár Á., Gazsó P., Gyebnár D, Kádas V., Kendrella Á., Kmetykó M., Kreisz G., Nagy A., Révész Á., Vigh G., Ruzsányi G., Sajben S., Szabó P.

- Megkezdtük az U14-es felsőház tavaszi fordulójának mérkőzéseit, az első mérkőzésem a jobb erőket képviselő Pler csapatától szenvedtünk vereséget, a második mérkőzésen teljesen más arcát mutatta a csapatom, feljavultunk mind védekezésben mind támadásban, és így sikerült legyőznünk a Tatabánya csapatát. - nyilatkozta Tar Bence, edző.

A következő forduló február 22.-én Szegeden lesz majd.

Gratulálunk a csapatnak!
Hajrá Békés!