Beharangozó: pénteken Vecsés ellen lépünk pályára

A tavaszi első fordulóban remekül játszott csapatunk otthon és fontos két pontot tartott otthon a Lajosmizse csapatával szemben. A 2. fordulóban Vecsésre utazik csapatunk február 21.-én pénteken. 

A Vecsés jelenleg a 4. helyen helyezkedik el a tabellán, az előző fordulóban 21-24-es győzelemet szereztek idegenben, Balmazújvárosban. Az ősszel a két csapat egy nagyon szoros 20-20-as döntetlennel zárta a mérkőzést.

Arról kérdeztük a két csapat vezető edzőjét, mit várnak a soron következő pénteki meccs előtt:

- Összességében mindent megtettünk a felkészülési időszak alatt, voltak természetesen zavaró tényezők, gondolok itt sérülésekre és személyi változásokra, de sok mérkőzés lehetőségünk volt, edző-, illetve liga kupa mérkőzések, amik segítették  a felkészülésünket. A pénteki mérkőzéstől itthon mindenképpen győzelmet várok. - nyilatkozta Molnár József, a Vecsés SE edzője.

- Tudjuk, hogy minden mérkőzés nagyon kiegyenlített és szoros ebben a bajnokságba, így mindenképpen egy szoros csatára számítok. Ősszel is egy kiélezett mérkőzést játszottunk a Vecsés csapata ellen. Bízok benne, hogy jó és kiegyensúlyozott teljesítményt tudunk nyújtani, és eredményesen szeretnénk hazatérni. - nyilatkozta Papp Bálint, az Optimum Solar-BFKC edzője.

Sok sikert kívánunk a csapatoknak! Hajrá Békés!