Serdülő győzelem a Pick II ellen

A serdülő és ifjúsági csapatunk, általában egy napon játsza az épp soron következő fordulóit a bajnokságban, azonban most külön játéknapokon léptek pályára a csapatok. Ifjúsági csapatunk ma játszik a Honvéd otthonában, serdülőink viszont vasárnap itthon fogadták a Pick Szeged II-es csapatát.

Hazai góllal indult a találkozó, jól szálltak be a srácok a mérkőzésbe. A játékrész közepén egy 5-0-ás etappal sikerült 12-6-ra beállítani a mérkőzés eredményét. Ezt az előnyt megtudták őrizni a srácok a szünetig. A második félidőbe remekül szálltak be a fiúk és perceken belül 22-10-re módosult az előny. Minden játékosának lehetőséget biztosított Jámbor-Kardos Viktor edző, a játékosok éltek is a kapott játéklehetőséggel és nyertek 29-16-ra.

Optimum Solar-BFKC - Pick Szeged II 29-16 (17-10)

 - Nagyon sok munka van a játékosok részéről ebben a mai eredményben. Volt olyan szakasz amikor 17 percig nem kaptunk gólt. Mindenki tett hozzá a sikerhez. Jól tudtuk pótolni a hiányzókat. Hajrá Békés, hajrá BFKC! - nyilatkozta Jámbor-Kardos Viktor  a mérkőzés után.