Pajkó szerződést hosszabbított

A bajnokság leállt már márciusban, azóta folyamatosan mennek az egyeztetések a kézilabda élet újra kezdéséről. Emellett pedig folyamatosak a tárgyalások már az átigazolási időszakban. Kezd kirajzolódni a Békési FKC játékos kerete is, Papp Bálint, edző után bejelenthetjük, hogy a csapatkapitányunk, Pajkó László a következő szezonban is tovább erősíti a csapatot kiváló védéseivel.

Mivel már két hónapja nem találkoztunk játékosainkkal, így egy kicsit hosszabb beszélgetést folytattunk kapusunkkal az aláírást követően.

- Március közepe óta nem találkoztatok csoportos edzéseken a csapattal. Hogy telt az elmúlt időszak számodra?
- Először nehezen viseltem a bezártságot, mert megszűnt a minden napi rutin az edzésekkel, de abból a szempontból jó volt, hogy minden időmet a családommal tudtam tölteni. Csináltam az egyéni programot, de hiányzik már a labda.

- Mint megtudtuk nagy örömünkre szerződést hosszabbítottál a klubbal. Minek köszönhető a döntésed?
- Nagyon szeretek itt játszani, jól kijövök a csapattársakkal, edzői stábbal, vezetőséggel, szóval minden rendben van ami egy hosszabbításhoz szükséges.

- Kilátástalan jelenleg még a verseny időszak, a felkészülés, nagyjából minden. Hogyan értékeled a befejezett bajnokságot?
- Sajnálom, hogy félbe szakadt a bajnokság, mert nagyon lendületbe jött a csapat és jó formában játszottunk végre. Csak találgatni lehet, hogy ebben a kiegyenlített bajnokságban, ha tovább vittük volna a lendületünket, hol végeztünk volna.

- Mi lesz várható általánosságban szerinted a kézilabda terén, ha újra indul minden?
- Bízom benne, hogy visszaáll a rend és normális körülmények között eltudjuk majd kezdeni az edzéseket. Remélem, hogy az ősszel el tudjuk kezdeni a bajnokságot és az lenne a legjobb, hogy ezt közönség előtt sikerüljön.

- Örömönkre szolgál, hogy a továbbiakban is békési kapuban láthatunk majd a mérkőzéseken. Kitartást, a hátralévő időszakban.