Haszilló Gergő szerződést hosszabbított

A háttérben folyamatosan dolgozik a klub vezetés, hogy jelenlegi helyzetben kiépüljön a 2020/2021-es bajnokságra a csapat. Sorra érkeznek a hírek a szerződések aláírásáról. A mai napon újabb szerződést hosszabbító játékossal beszélgettünk, még hozzá Haszilló Gergővel, aki a tavasz elején remek szériát kapott el a csapattal együtt.

Egy éve szerződött Gergő Békésre, ahova úgy láttuk sikerült remekül beilleszkednie. A félbe maradt tavaszi szezonban remek formában volt Gergő, az egész csapattal. Az elmúlt időszakról és a jövőről beszélgettünk átlövő játékosunkkal:

- Hogy vagytok? Hogyan éltétek meg a csoportos edzések nélküli időszakot?
- Köszönjük jól vagyunk! Minden nap csináltuk az egyéni edzéstervet, amit az edzőnk kiadott, az első pár hét gyorsan eltelt, de kis idő elteltével már kezdett hiányozni a labdás edzés is.

- Nagyon jó felmenő ágon volt a csapat március közepén. Hogyan látod, meddig tudtátok volna vinni ezt a tavaszi lendületet ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban?
- Én szerintem kitartott volna a lendületünk a bajnokság végéig és előkelő helyen végeztünk volna.

- Nagy örömünkre szolgál, hogy szerződést hosszabbítottál Békésen. Minek köszönhető a döntésed?
- Nagyon jól kijövök mindenkivel a csapatból, tetszik a mentalitásunk, a hozzáállásuk, jól érzem magam itt Békésen, ezért döntöttem így, hogy maradok.

- A jelenlegi helyzet, milyen változásokat hozhat szerinted a kézilabda világában? Illetve az NBI/B-s mezőnyben?
- Remélem hamar elmúlik ez a helyzet, és minden visszaállhat majd a régi kerékvágásba. Jó lenne a bajnokságot majd úgy kezdeni ősszel, hogy a remek békési közönségünk is ott lehessen. 

-Hogyan fog telni a nyár?
- Pontosan nem tudom még, de sok időt szeretnék tölteni a családommal és a barátaimmal. Aztán várjuk az információkat az alapozás kezdéséről majd.

- Köszönjük, hogy időt szántál ránk.