Gál Bandi szerződést hosszabbított

Lassan közelítünk a nyárhoz, amikor a játékosok már tudják a jövő évi terveket a bajnokságról, a csapatról. A jelenlegi helyzetben azonban még vannak kérdések a 2020/2021-es bajnokság lezajlásáról. Az biztos, hogy a szerződéshosszabbítások, átigazolások időszaka folyamatosan zajlik a kézilabda társadalomban. Egy újabb szerződéshosszabbítást jelenthetünk be klubunknál, még hozzá utánpótláskora óta csapatunkat erősítő Gál András írt alá.

A fiatal tehetséges játékossal beszélgettünk az elmúlt időszakról, illetve arról, hogyan látja a jelenlegi helyzetet.

- Hogy vagytok? Hogyan éltétek meg a csoportos edzések nélküli időszakot?
- Szerencsére minden rendben. Minden napra megkaptuk az egyéni edzés programot és az alapján készültünk, de a labda az hiányzott és a csapattársak is.

- Nagyon jó felmenő ágon volt a csapat március közepén. Hogyan látod meddig tudtátok volna vinni ezt a tavaszi lendületet ebben a kiegyensúlyozott bajnokságban?
- Úgy gondolom, hogy tartani tudtuk volna ezt a jó szériánkat és egy nagyon jó helyezést értünk volna el.

- Nagy örömünkre szolgál, hogy szerződést hosszabbítottál  Békésen. Minek köszönhető a döntésed?
- A 6. évemet fogom megkezdeni Békésen, szeretek itt játszani. Az első évemet fejezem be a Testnevelési Egyetemen, az iskola és a játék is fontos a számomra. A klubvezetés, az edzőim mindig segítettek abban, hogy a tanulmányaimat folytathassam a játék mellett. A második otthonomként tekintek Békésre.

- A jelenlegi helyzet, milyen változásokat hozhat szerinted a kézilabda világában? Illetve az NBI/B-s mezőnyben?
Nagyon remélem, hogy a szezon kezdetéig rendeződik a helyzet, és nem fogja befolyásolni a bajnokságot, és nézők előtt tudjuk megkezdeni a mérkőzéseket.

-Hogyan fog telni a "nyári szünet"?
- A nyár elején még tart a vizsgaidőszak, így a tanulás az első cél, majd utána szeretném a családommal és a barátaimmal tölteni a nyári szünet további részét.

- Sok sikerült kívánunk a vizsgákhoz, köszönjük, hogy időt szántál ránk!