Érkező játékos: Árpási Patrik

Újabb játékos érkezését jelenthetjük be, még hozzá Árpási Patrik személyében, aki a 2020/21-es bajnokságban fogja erősíteni beálló poszton csapatunkat. 

A 24 éves fiatal játékos a lezárult bajnokságban még az Orosháza csapatát erősítette, előtte pedig az ősz folyamán az Algyői FKSE csapatában játszott.

Egy kicsit beszélgettünk Patrikkal, hogyan telnek jelenleg a napjai, illetve milyen célokkal érkezett Békésre:

-  Örülünk, hogy köreinkben köszönhetünk, minek köszönhető, hogy a 2020/21-es bajnokságra Békés mellett döntöttél?
- Azért döntöttem a Békési FKC mellett, mert jó kis csapatnak tartom, jó közösséggel. Már régebben is többször szóba volt, hogy itt fogok játszani, úgy látszik most eljött az idő, hogy a következő bajnokságban, már a békési mezt huzzam fel hétvégéről-hétvégére.. 

- Hogyan érintett téged az elmúlt időszak közös, labdás edzések nélkül a járvány miatt?
- Nagyon furcsa volt a járvány okozta korlátozások. Ilyet még nem tapasztaltam, hogy leállnak a közös/labdás edzések, az első hetet még élveztem, de utánna már hiányzott a pálya meg a közeg, sajnáltam, hogy így alakult.

- Mit látsz, mint játékos mennyire befolyásolthatja a kézilabda életet a járvány hatása a továbbiakban?
- Szerintem nagyon rossz hatással van/lesz a kézilabdára, hiszen minden csapat, úgy mond kihagyott fél évet, és ezt az otthoni egyéni edzésekkel nem igazán lehet pótolni. Remélem azért majd gyorsan vissza rázódik minden a rendes kerékvágásba és ősszel már normális keretek között indulhatunk neki a bajnokságnak.

- Milyen tervekkel, célokkal érkezel Békésre?
- Tervek között sok minden szerepel, de a legfontosabb egy jó szezon lejátszása lenne. Szeretnék kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, és minnél nagyobb sikereket elérni a csapattal.

- Hogy fog telni a nyári szünet addig is?
- A nyári szünetem szerintem úgy fog telni, mint az eddigi időszak, edzek és próbálok minnél jobb formában megérkezni az alapozási időszakra. Tervezgetünk egy kis nyaralást, egy kis kikapcsolódás jól esik mindenkinek.

Hamarosan újabb érkező játékost mutatunk be!