Székely Nikola szerződést hosszabbított

Két éve gyarapítja csapatunk góljait Székely Nikola, akire mind támadásban, mind védekezésben számít Papp Bálint, edző. Három hónap telt el csoportos edzés nélkül a srácok életében.

Majd miután engedélyzték az edzéseket, akkor a legfontosabb óvintézkedések mellett heti két alkalommal még edzettek szabadtéren a srácok egy kicsit együtt is.Eközben kialakult a teljes keret a 2020/2021-es szezonra, így újabb szerződés hosszabbításról számolhatunk be Székely személyében. Pár kérdéses interjúval érdeklődtünk beállónktól:

- Örömünkre szolgál, hogy továbbá is a békési FKC színeiben játszol a következő szezonban minek köszönhető a döntésed? 
- Döntésemet az indokolta, hogy a járvány ellenére volt elképzelés a folytatásról. A csapat magja egyben maradt és ez is vezetett a folytatáshoz, mert egy jó kis csapatunk volt eddig is.

- Hogyan élted meg a csoport edzések nélküli időszakot?
- Egyedül nehéz edzeni, mivel a kézilabda csapatsport és az ember hozzászokott a társasághoz. Sajnos ez egy új szituáció volt, amit el kellet fogadni.

- Mennyire befolyásolhatja szerinted a COVID-19 a kézilabda társadalmat, a sportot?
- A vírus miatt rengeteg csapat került nehéz helyzetbe, ha a kézilabdát nézzük, ha más sportokat. Gazdaságilag minden csapatot megvisel ez a helyzet. Reméljük minden rendbe jön idővel.

- Hogyan fog telni a hátralevő pihenő az alapozás előtt?
- Házfelújítással ,edzésekkel és remélhetőleg bele fog férni egy kis kikapcsolódás is.

- Köszönjük, hogy időt szántál ránk! Jó pihenést kívánunk a felkészülésig.