Folynak az edzések a BFKC-nál

A hétfői nappal elindult az élet a Békés Városi Sportcsarnokban, több utánpótlás csapat is belekezdett az edzésbe, illetve a felnőtt csapat is neki fogott a munkának.

Hétfőn már két edzésen jelent meg a felnőtt csapat, délelőtt a sportpályán szabadban találkozott először a csapat, délután pedig a sportcsarnokot vették birtokba a srácok. A délutáni edzés előtt összeült a vezetőség, a segítők a csapattal. Nagy Richárd, ügyvezető köszöntette a srácokat és ejtett néhány szót a jelenlegi helyzetről, szabályokról. Kádas László, utánpótlás szakmai igazgató is köszöntötte a csapatot és pár jó tanáccsal látta el a régi és új játékosainkat is.

Ezután Papp Bálint vette át a szót, aki a nyári felkészülési anyagot átadta minden jelenlevő számára, ami a részletes felkészülési programot tartalmazza az előttünk álló időszakra, egészen az első bajnoki fordulóig. 

- Jelentős idő esett ki csapatszintű kézilabda edzés nélkül, úgy készültünk, hogy fokozatos legyen a terhelés a sérülések elkerülése végett. Arra kérek mindenkit, hogy innentől fókuszáljunk a kézilabdára, a csapatra, az egészségünkre. Végezzük el sérülésmentesen az előttünk álló munkát és arra készüljünk, hogy a tervek szerint normálisan elindul a bajnokság. - intette szavaival Papp Bálint, a csapatát.

Hosszabb felkészülés áll a csapat előtt, edzőtáborral és sok mérkőzéssel. Jelenleg kedves szukrolók az edzőmérkőzések nem lesznek meghírdetve, a játékosok és a nézők egészéségének védelmében zártkapuk mögött folynak majd a találkozók. Amint változás lépne életbe, erről tájékoztatni fogjuk Önöket. A lehetőségekhez mértem online közvetíteni fogjuk a találkozókat.

A felnőtt keret: Pajkó László, Borbély István, Takács Szabolcs, Kecskés Bence, Osgyán Bence, Haszilló Gergő, Csuzi Milán, Varsandán Áron, Gál András, Dénes Ádám, Székely Nikola, Kiss Róbert, Árpási Patrik, Mezei Bendegúz, Oláh Gábor, Fedor Bence, Szász Bálint, Kovács Levente, Kohlrusz Levenete.

Sikeres és sérülésmentes felkészülést kivánunk a csapatnak!