Utánpótlás: mindenki élt a mérkőzés lehetőségével

A csütörtöki nap folyamán serdülő és ifjúsági csapataink is mérkőzést játszottak, a felnőtt találkozó előtt a Pick Szeged korosztályos csapataival. Minden játékos örömmel állt pályára, hogy hosszú idő után újra mérkőzés helyzetben kézilabdázhat.

A serdülő mérkőzésen nehezen született meg az első találat, a vendégek hétméterest is hibáztak, majd az 5. percen megszületett az első hazai találat a meccsen. Mindkét oldalon voltak pontatlanságok, de jobb helyzet kihasználással a 19. percben 7-3-ra vezetett csapatunk. A félidő végéig sikerült megtartani ezt a 4 gólos előnyt és 12-8-as eredmény mellett mentek pihenőre a csapatok. A második játékrészben jobban kezdtek a vendégek és a 36. percben már 13-13-ra egyenlítettek ki. Sikerült visszarázódni a játékba és visszavenni a vezetést 17-15-ös eredmény mellett. A mérkőzésen minden játékos lehetőséget kapott, hogy végre mérkőzés szituációban érezze magát mindenki. Végül tartvaa 2-3 gólos ékési előnyt, 24-21-es győzelemmel zárult a mérkőzés.

Ifjúsági csapatunk is pályára lépett a nap folyamán a Pck Szeged korosztályos csapatával Cifra Tibor edző vezetésével. Szintén érződött a mérkőzés kezdetekor, hogy még nem játszottak a csapatok meccset, a nagy kihagyás után. A vendég csapat jött ki ebből jobban és a félidőre már 4 gólos előnnyel ment, 12-16-os eredmény mellett. A folytatásban Cifra Tior, edző is lehetőséget biztosított minden játékosának. Végül megmaradt a 4 gólos vendég előny a mérkőzés lefújásáig és 33-29-el zárult a találkozó.